Hinnad
Hinnad võivad muutuda ja erineda. Püüame tagada andmete
täpsuse, kuid ei saa garanteerida, et siin esitatud
hinnaandmed on alati ajakohased või õiged.
Toitumisalane teave
|
Kogus
g
|
|
| Energia | kcal |
| Rasvad | g |
| millest küllastunud rasvhapped | g |
| Süsivesikud | g |
| millest suhkrud | g |
| Valgud | g |
| Sool | g |
Koostisosad
Küpsetussegu (kakaomass, väherasvane kakao, suhkur, NISUJAHU, jahvatatud kakaooad, kakaorasv, palmi- ja rapsiõli, emulgaator E322 (SOJA), sool), rapsiseemneõli, terve MUNA mass. Jäta kook sulama 7-8 tunniks T +2 … +6 C. Peale sulatamist hoida 4 päeva +2 … +6 C juures.